My Official Blog

Nak Jadi Agen Topup??

First Segmen : Fill in The Blank

tamat 18/4/14

"kalau saya pemegang Black Belt, saya akan.... belasah jer mulut2 tempayan yang takde insurance tu... tak pun bagi flaying kick skali... eh ! sakit pula hati saya... *tetiba* tu la pasal saya hanya ditakdirkan pegang belt coklat je smpai skrg... dah tak larat nak sambung p Black belt... hehhe... tak pasal2 ada yang mulut pecah oleh kaki ne...." hahaha

2 comments:

Nurul Syahada said...

Hihi mekasihh joined. Last day, haha. Lah dah ada belt coklat ehh. Nanti saya masukkan awk dlm segmen list :)

Alyani Matshah said...

okai =D