My Official Blog

Nak Jadi Agen Topup??

Blogwalking: Siapa takut katak boleh follow saya


saya kurang takut dengan katak.. 
tapi saya fobia dgn lipas.. haha

6 comments:

Yun Sing said...

Dari segmen yang sama juga :) Hahaha.. lipas.. xD Selamat bersegmen.. ^^

sarah hairudin said...

Ehh kita sama fobia dengan lipas. Lipas yang boleh terbang tu kalau dia kejar rasa nak gugur jantung. Hehe . Btw datang menyinggah dari segmen yang sama :)

http://sarahairudin.blogspot.com/2014/04/siapa-takut-katak-boleh-follow-saya.html

Ade Arif said...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Ade Singgah...
Blogwalking : Siapa Takut Katak Boleh Follow Saya
http://freejustforu.blogspot.com/2014/04/blogwalking-siapa-takut-katak-boleh.html

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari segmen yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu.. boleh follow sekali...tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/blogwalking-siapa-takut-katak-boleh.html

Anisyamir Leejo said...

Dtg dari segmen yang sama : ) Sy jugak merupakan salah seorang daripada berjuta penggeli katak yang tegar !!! Minx jauh la dgn makhluk tu .. huhu Btw, jemput join GA cover book ni. If takpandai nak buat cover pun still boleh join : D http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/04/cover-buku-giveaway-by-irsalina-lovely.html

MaMa MuRsYiD said...

singgah dari segmen yang sama dan follow sekali..

jemput join http://mamamursyid.blogspot.com/2014/04/ga-cuci-lemari-by-mamamursyid-blogspot.html